Egy nap a mesterembereknél

 

 

Ár: 38  EURO-tól/nap/személy (a csoport létszámától függően)

A részvételi díj tartalmazza: 2 kézműves bemutatását, illetve a mesterember által tartott kézműves foglalkozást, az idegenvezetői és szállítási szolgáltatásokat, ebédet és a kiránduásról készült fényképeket, illetve videofelvételeket tartalmazó DVD-t.

12 éven aluli gyermekek számára 20%-os kedvezményt nyújtunk.

A részvételi díj nem tartalmazza: a szuveníreket, italokat, valamint egyébb személyes költségeket.

Töltsék eggyüt a napot a helyi mesterekkel, valamint kézművesekkel és elsajátíthatják a jellegzetes népművészeti tárgyak előállításának minden fortélyát. Ilyenek a gyöngyből fűzött nyakék – a népviselet diszítőeleme, a máramarosi, férfiak által viselt kalap, a gyapjuból készített öltözék és a kisméretű, fából faragott tárgyak. Az elkészített tárgyakat és az ezeket övező népi mondákat magukkal vihetik, hogy emlékeztessék Önöket a szabadság egy ötletdús és jókedvvel eltöltött napjára.

Fakultatív: egy nap az esztenán –lehetőség nyílik arra, hogy megkostólják a frissen előállított sajtot és ordát, valamint személyesen a juhászoktól tudhatnak meg többet a hegyek szívében lakókról, akik a nagy ragadozók közvetlen szomszédságában élik mindennapjaikat.

Solicită informații