Kirándulások

Kirándulások

A felfedezés örömét hozza az üdülésbe – kirándulás ajánlatunk feltarja onoknek a természet – kultúra – ember szoros kapcsolata altal formált Maramaros különböző oldalait.

 
Üdülések

Üdülések

Az üdülés Máramarosban nem függ az évszaktól. Itt, 3-tól 7 napos különleges üdülés várja önoket, telitve valódi hagyománnyal és békés nyugalommal. Kik egzszer felfedezték Máramarost, szeretettel térnek vissza.

 
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Egyszerűsíti az üdülés tervezését - teljes körű segítséget kínálunk, túristák és biciklik szálitasaban, kiváló idegenvezető szolgáltatásokat és sí leckéket tartunk télidején.

 
Különleges ajánlatok

Különleges ajánlatok

Nem egyszer, üdüléseink során valami újat próbálunk ki. Siklóernyős tandem repülés vagy sziklás falak megmászása egy elérhető álommá válhat, az utazási irodánk oktatói mellett.

Részletek

 

Részletek

 

Részletek

 

Részletek

Greenway Tour – ökoturizmus a védett térségekben

Máramaros ritka szépségű természeti adottságokkal, valamint változatos vadvilággal megáldott vidék, amely tökéletes uticélként szolgál azok számára, akik fel szeretnék fedezni és meg szeretnék tapasztalni az élő örökséget, melyet a természeti és kulturális sokféleség formál egésszé.

A térség különösen értékes kulturális lehetőségeket rejt magában, mindez köszönhetően a hagyományok és szokások hű megőrzésének, valamint a jellegzetes építményeknek és tárgyaknak, amelyek a faépítészet kultúrájának szerves részei. Itt találkozhatnak többek között: fatemplomokkal, ősi UNESCO emlékművekkel, nagy, fából faragott falusi kapukkal, malmokkal, ványolómalmokkal, vízmeghajtású háztartási faszerkezetekkel, kézműves és mesterségőrző hagyományokkal, a helybéliek által ünnepnapokon hordott népviselettel, szokásokkal és ünnepségekkel, valamint jellegzetes, helyi összetevőket felhasználó hagyományos kulináris készítményekkel.

A zöld túra során a látogatók ismereteiket bővíthetik a különböző kikapcsolódást nyújtó tevékenységek által. Megfigyelhetik a vadvilágot, megörökíthetik fotókban a természet nyújtotta szépségeket, szabadtéri túrákon vehetnek részt, illetve kulturális tapasztalatszerzés által gazdagodhatnak.

A MÁRAMAROSI ÖRÖKSÉG ÚTJA az első zöld útnak nevezett útvonal, amely az ország északi részét hivatott átszelni azon kirándulni vágyókkal, akik a szabadtéri szórakozást és a nevelő jellegű elfoglaltságokat válasszák.

A zöld út nyújtotta turisztikai ajánlat egy élő példája a Gutin Hegységbeli változatos bioszféra erőforrásainak felelősségteljes értékesítésére és egyben lehetőséget nyújt a védett térségek környéki falusi közösségek számára, hogy kiegészítő jövedelemhez jussanak.

A zöld utak egy elterjedt és ugyanakkor elismert kezdeményezés részei mind az Egyesült Államokban, mind Nyugat Európában. Ezen kezdeményezések által új oktató, kereskedelmi és sport jellegű lehetőségek nyílnak a régióban található települések számára.