Bemutatkozunk

Kiváló minőségű idegenvezetői szolgáltatásokat biztosítunk. Szakképzett munkatársaink különböző területek jellegzetes vonásait, valamint szimbolisztikáit kutatták, mint a hagyományörző építészet, helyi legendák, valamint a védett területeteken talalható ritka fajok és védett életközösségek, a leglátványosabb hegyi túrák, illetve a természet fényképekben való megörökítésének legmegfelelőbb helyeit.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a legapróbb részletekig megszervezve: szállítás, tolmácsolás, felszerelés (távcsövek, biciklik), professzionális fotózás. Mindezek a megszokott szabadsággal ellentétben, feledhetetlen élményeket garantálnak.

Egyedi szabadságot ajánlunk Önöknek, páratlan élményekkel gazdagítva;  mindezeket tökéletesen hozzáigazítva a mai ember kikapcsolódási igényeihez: változatos és élménydús látogatási programok, amelyek lehetővé teszik az időbeli visszatérést és közvetlen kapcsolatot teremtenek a jól megőrzött dák kultúra hagyományaival, valamint elősegítik a természettel való eggyéolvadást.

Válasszák programjainkat, tudván azt, hogy

despre_noi-1024x326

A természetbe fektetnek

a mi túráinkat választva hozzájárulnak a biológiai sokszínűség megörzéséhez; a kifizetett összeg,   10%-át a felügyeletünk alá tartozó területeket érintő környezetvédő projektek megvalósítására szánjuk.

 
Támogatják a falusi környezetet

ajánlatcsomagjainkban helyi szolgáltatásokat veszünk igénybe, elősegítve ezáltal a védett  térségeket környező települések tartós fejlesztését.