Despre Noi

Asigurăm servicii de interpretare şi ghidare de foarte bună calitate, cu specializări în elementele şi simbolistică şi caracteristici ale arhitecturii tradiţionale, legendele locului precum şi speciile rare şi capitalul natural ocrotit din ariile protejate, traseele montane cele mai spectaculoase, cele mai bune locaţii pentru fotografierea naturii.

Vă oferim asistenţa completă, planificată în cele mai mici detalii: transport, interpretare, echipamente (binocluri, biciclete), şedinte foto – care fac diferența între o vacanţă obişnuită şi una memorabilă.

Oferim vacanţe inedite cu experienţe unice, perfect adaptate nevoilor de relaxare a omului modern: programul alocat experienţelor de vizitare este generos, permite o întoarcere în timp prin contact direct cu o latură foarte bine conservată a culturii dacice şi contopire în natură.

Alegeţi produsele noastre ştiind că

despre_noi-1024x326

Investiţi în natură

cumpărând excursiile noastre – contribuiţi la conservarea diversităţii biologice ,   10% din preţul plătit, este investit în protejarea naturii din Maramureș

 
Sustineţi zona rurală

în pachetele noastre folosim servicii locale – facilitând dezvoltarea durabilă a comunităţilor din jurul ariilor protejate, clădită pe valorile locale