A famuvészet kultúrája – Máramaros élo öröksége

 

 

Ár: 35  EURO-tól / nap / személy (a csoport létszámától függően)

A részvételi díj tartalmazza: 2 fatemplom meglátogatását, a máramarosi kapuk, illetve a falusi, fából készült szerkezetek tanulmányozását, ebédet, a templomi belépő díjat, az idegenvezetői és szállítási szolgáltatásokat és a kiránduásról készült fényképeket, illetve videofelvételeket tartalmazó DVD-t.

12 éven aluli gyermekek számára 20%-os kedvezményt nyújtunk

A részvételi díj nem tartalmazza: a szuveníreket, italokat, valamint egyébb személyes költségeket.

Meghívjuk egy időutazásra – fedezzék fel Máramaros mai napig fennmaradt régmúlt időket idéző életmódját, mely a folyton változó időknek is ellenáll. Meglátogatják majd e térség identitását tükröző építészeti alkotásokat: fatemplomok – valóságos kincsek a XVI – XVII szazadból, melyeket napjainkban is látogat a helyi hívő közösség, kitzárólag erre a tájegységre jellemző, fából faragott óriási kapuk, függőleges kerekű malmok, cséplőgépek, illetve vényolómalmok – találékony, falusi, fából készült szerkezetek, melyeket vizi hajtásúakra terveztek.

Az utazási iroda jogot tart fenn a kirándulás módosítására, illetve lemondására, az adott meteorológiai viszonyoktól függően, valamint ha nem gyűl össze a minimális résztvevői létszám (3 személy).

Solicită informații